Jednorázovka - Georg a Gustav! Co vše o nich víš?

4. února 2012 v 12:11 | Ela & Mily
Ahoj Aliens!

Jsme tu s další Jednorázovkou, tentokrát o Georgovi a Gustavovi :)
Jednorázovka nese název "Georg a Gustav! Co vše o nich víš?"
Jako po každé bude 10 otázek, na které se bude odpovídat např. 1. a)
Své správné odpovědi dávejte, jako vždy, do komentářů :)
Odměněni budou jako vždy, první tři, kteří budou mít nejvíce bodů :)


Otázky:


1. Kolik má Georg jmen? (bez příjmení)
a) 2 b) 1 c) 3

2. Jak se jmenuje Gustavova sestra?
a) Johana b) Franziska c) Fran

3. Georgovo oblíbené Fastfood jídlo?
a) Chickenburger b) Hot Dog c) Cheeseburger

4. Když je Gustav na turné, musí mít s sebou?
a) notebook a mobil b) notebook a své oblíbené DVDčka c) mobil a své oblíbené DVDčka

5. Kolik má Georg sourozenců?
a) žádného b) jednoho c) dva

6. Ráj na zemi je pro Gustava?
a) rodina b) sedět za bicíma c) trávit čas s přáteli

7. Georgovi zájmy jsou?
a) hudba a sledování filmů b) hudba c) hudba a sporty

8. Gustavovi oblíbené školní předměty?
a) ekonomika a němčina b) ekonomika a tělocvik c) tělocvik a fyzika

9. Georg ve škole nesnášel?
a) tělocvik a němčinu b) němčinu a matematiku c) matematiku a psychologii

10. První Gustavovo zakoupené CD bylo od skupiny?
a) Metallica b) Korn c) Iron Maiden

ODPOVĚDI PŘIDÁVEJTE DO PONDĚLNÍHO VEČERA!
VÝSLEDKY BUDOU ZVEŘEJNĚNY I S DIPLOMY V ÚTERÝ! :)
PŘEJEME HODNĚ ŠTĚSTÍ, ELA & MILY
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Georg nebo Gustav?

Georg
Gustav

Komentáře

1 Joan Carr Joan Carr | Web | 4. února 2012 v 12:16

1. c) 3
2. b) Franziska
3. c) Cheeseburger
4. b) notebook a své oblíbené DVDčka
5. a) žádného
6. c) trávit čas s přáteli
7. c) hudba a sporty
8. b) ekonomika a tělocvik
9. b) němčinu a matematiku
10. a) Metallica

2 Christiana Christiana | 6. února 2012 v 17:21

1.a
2.b
3.b
4.a
5.a
6.a
7.c
8.b
9.b
10.a

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama